Traductor

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

dimecres, 11 de novembre del 2015

La nina "Enma"

Dissabte passat, vaig anar al curs "Nina Lili" de Millyta Vergara (El Taller de Millyta), artesana xilena, especialitzada en nines.  Va ser un matí intens, on cada participant va fer la seva versió particular . 
Aprofite que he acabat aquest projecte per compartir-lo amb RUMS España !!!

La meva nina: és diu ENMA. Em recorda a Emma Thomson en la pel·lícula "Sentido y Sensibilidad", amb eixe aire melancòlic i la dolçor que transmet el seu rostre.

 
Abans ja havia fet vàries nines, però no tan grans. Enma fa una alçada d'uns 70 cm i té molts detalls. La veritat es que encara no he trobat el lloc on col·locar-la!!

 
Una de les coses més difícils per a mi, és fer els cabells i el pentinat.  La meva part preferida, sense cap dubte, és l'hora del maquillatge: m'encanta fer-li els colorets!!!

Porta un vestit de tall imperi. Al coll té una mena de mocador d'encaix, Li penja un "camafeo" amb una rosa de tela dins. Una gran llaçada amb cintes i una rosa, adornen el davantal.

El vestit i el davantal porten les seves puntilles d'encaix i també un bordat. Un últim detall que no es pot aprecir a les fotos, és, que les teles estan aromatitzades!!

A més d'aprendre a fer la nina, hi havia una classe extra de fieltrat del cabell per a nines. Jo vaig fer a "Victòria", que és una agulla per a prendre a la solapa de la jaqueta.

Enma, Victòria i jo agraïm  la vostra visita i esperem que hajeu disfrutat d'aquesta entrada. Fins prompte!!!


6 comentaris:

  1. Inés, te ha quedado preciosa!!!
    La cara es muy dulce y el peinado impecable.
    Besitos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, la veritat es que quan vaig arribar a casa vaig desfer moltes coses i les he tornat a fer al meu gust i amb més tranquil·litat. Però com es diu per ací: fent i desfent s'ensenya la gent!!

      Molts bessets

      Elimina
  2. Gràcies per les teves paraules. Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Qué buenos recuerdos de la peli... tu Emma es una preciosidad y puedes felicitar a la peluquera porque no lleva ni un rizo fuera de sitio. Si no sabes que hacer con ella seguro que alguien apadrina a Emma rápidamente. Yo regalo la mayor parte de lo que hago porque en casa no hay sitio para casi nada más. Un gran abrazo

    ResponElimina
  4. Per a mi regalar no és tan fàcil, i no és perquè no vulga, però conec poca gente que aprecie el patchwork i la costura creativa pense que és necessari apreciar-les per a entendre que hi ha darrere de cada projecte i de cada creació: esforç, treball, espectatives, passió i molt d'amor.

    Un a braçada

    ResponElimina