Traductor

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

divendres, 2 d’octubre del 2015

Patchwork solidari

Hola a totes i a tots després d'una aturada, que necessitava per raons de salut. Estic encantada de tonar a fer petits projectes de patchwork i de costura creativa, i com no, de publicar al meu blog!!! I que millor forma de retornar que amb dos projectes solidaris:

PILOTES DE TELA

El primer projecte solidari és la recollida de pilotes amb la que col·labora Vero Silvestre, de "Por Amor al Arte"
Nosotros también queremos colaborar en la recogida de pelotas que han organizado Teresa Sako y el Festival Internacional de Patchwork de Granada para la sección de oncología del hospital de Granada. Esta es la primera que hemos hecho, pero no será la última. Hemos preparado un taller gratuito para este viernes, 25 de septiembre, a partir de las 17:30 h donde aprender a hacerlas. También puedes hacerlas en casa y traerlas a la tienda antes de la feria y nosotros nos encargaremos de hacerlas llegar a su destino. ¡Te esperamos en C/Cardenal Payá, 3 de Onil!


 

 El pas a pas i el patró

I les primeres pilotes ja acabades, gràcies a Vero i a sa mare

Les pilotes fetes per mi per a col·laborar en aquest meravellós projecte.

Vaja festa!!! Cuca i l'osset ja han escollit pilota i estan jugant.


Aquesta de gossets i gatets és la que estic fent ara

Amb aquest projecte he practicat amb materials diferents per a fer les plantilles: paper, Freezer paper, entretela fina termoadhesiva per una cara i plàstic.

Per descarregar i imprimir la fulla de pentàgons clica ací i no deixes de visitar el tutorial


COIXINS DE COR

L'altra crida solidària la fa la "Merceria El Cosidor", amb la proposta de l'elaboració d'un coixí amb forma de cor per a les dones mastectomitzades. Els coixins seran donats a les dues associacions locals de lluita contra el càncer.

El Cosidor junto a sus profesoras de Patchwork os propone una Almohada Solidaria contra el  cáncer de mama.Ven este sabado 3 de Octubre,y colabora con nosotros , solo tienes que comprar medio metro de nuestro gran surtido de telas y coserlo con nosotros. El cosidor te facilita el relleno y envoltorio. NO FALTES.

UNETE A EL COSIDOR Y PON TU CORAZON.


 
Aquestos coixins són els que ja estan preparant. Demà posaré més fotos, quan fem el taller i estiguen tots els coixins, embolicats per a la seva destinació.

La tela que he comprat és aquesta. Molt colorida i alegre!!! O no és el groc el color de l'optimisme i de l'alegria? Pense que és el que necessiten aquestes dones un poc d'alegria, un poc d'optimisme. Després de rentar-la i planxar-la, ja està a punt per demà.

També m'agradat molt l'esperit del taller: anem a treballar en cadena, per a fer quants més coixins millors!! Unes tallen, altres repunten, altres farceixen, altres rematen... I així farem més coixins que si cadascuna fa el seu. Espetit de col·laboració, esperit de supereració i com no ESPERIT SOLIDARI.

Espere que aquesta entrada us anime a participar a qualsevol projecte solidari que se us presente.

Moltíssimes gràcies per passar per ací. Es vem aviat!!




2 comentaris:

  1. Hola Inés!!! me alegra ver que estás de vuelta. Espero que el descanso haya sido lo suficientemente reparador. Cuídate mucho y seguro que los nuevos proyectos ayudan a remontar. En invierno es más acogedor coser al amor del sofá y de una mantita. Un fuerte abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel bons desitjos. La cosa va lente, però espere estar prompte al cent per cent. Ja saps, els canvis de temps i els refredats. Tinc moltes ganes d'avançar els projectes.

      Una fortíssima abraçada

      Elimina