Traductor

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

diumenge, 11 d’octubre del 2015

ExpoPatch m'ha publicat un treball!!!!

Estic molt, però que molt contenta!!! El nº 6 de la revista "Patchwork with Love" ha publicat un treball meu, la Caseta costurer.


Ahir, quan vaig anar a la bústia, vaig tenir una grata sorpresa: hi havia un sobre amb una revista de patchwork, i com que jo no havia comprat cap, només podia ser una cosa: HAVIEN PUBLICAT ALGUN TREBALL MEU!!!!!!!!!.
Precipitadament, vaig esgarrar el sobre, vaig buscar per tota la revista la secció d'Expo Patch, i per fi, a la pàgina 52 vaig vore la foto de la meva Caseta costurer.



També està publicat al blog de les revistes, Más revista y ExpoPatch

Des de fa uns mesos les revistes "Patchwork en Casa" i "Patchwork with Love" publiquen els treballs de les lectores, fets amb projectes d'aquestes revistes, a la secció ExpoPatch.

Anímate y participa en nuestra ExpoPatch

Vaig enviar fotos d'alguns, i la Caseta costurer, que havia fet amb els patrons i les instruccions del nº 2 de Patchwork with Love, és el que m'han publicat.



Si feu treballs d'aquestes revistes, us anime a què envie una foto. És molt gratificant que publiquen el teu treball!!!

Aprofite aquesta entrada, per agrair a "Patchwork en Casa" i "Patchwork with Love", la creació de la secció de "Fiesta de enlaces" al seu blog i de la secció d'ExpoPatch" en aquestes les revistes.

Gràcies per la vostra visita. Ens vem per ací.




2 comentaris:

  1. Enhorabuena Inés!!!! Lo había leído pero no te relacionaba con la premiada. La casita quedó estupenda con su tirador de puerta en forma de corazón. Haría un cuento con tu casita, una casita dónde reina el amor, donde sus pequeños habitantes comen sobre un carrete de hilo y se bañan en el dedal. Por las noches se acuestan en una cajita vacía de alfileres. Ayyy no sigo. Ya te lo mandaré. Mil besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies per les teves paraules!!! Lo del conte queda pendent.

      Bessades

      Elimina