Traductor

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

divendres, 19 de maig de 2017

Roll Drap personalitzat

Roll què??¡¡ Roll Drap és la marca comercial d'un drap de cuina 100% cotó, mira per a on, com les teles per a patchwork!!  Serveix per a acabar d'assecar la vaixella i ho deixa tot molt brillant.

Pense que és detall per a regalar pràctic però un poc insuls, així que se me'n va ocórrer fer-li aplicacions. I la veritat és que guanya molt! La família i les amigues ja tenen uns quants, jeje!


No vaig haver de buscar molt, de seguida vaig localitzar els patrons dels tassons que volia. A més a més, sabia que a Esther li agradaven.

Per cert, els Àlbums Patchwork en Casa  de números endarrerits són una ganga: 3 revistes per només 7,50 euros! Només pels patrons per a fer aplicacions, valen la pena.

Així va quedar: molt colorit, alegre i diferent!

A Esther li ha agradat! I a vosaltres?? Gràcies per la visita i que tingueu un feliç dia.

2 comentaris:

  1. Inés a mi también me gusta un montón!!!
    Y, ciertamente, muy buen precio las revistas atrasadas.
    Besitos.

    ResponElimina
  2. Qué si me ha gustado???? Me ha encantadoooo. Lo malo es que me da pena estrenarlo jejejeje, tan blanquito, con esas aplicaciones tan perfectas. Me horroriza pensar que se va a llenar de manchas de fruta o tomate o argggg grasa... Lo pienso usar únicamente para secar y pulir vasos y copas jejeje. Mil gracias Inés

    ResponElimina