Traductor

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

diumenge, 14 de febrer del 2016

Regals del sorteig del 1º aniversari del blog Qcucada i més...!!

Fer fi han arribat els regals del sorteig que vaig fer per celebrar el 1º Aniversari de Qcucada i més... La guanyadora va ser María Fernández, del blog Kousikas.


    
Els regals eren un Moneder de Boqueta Personalitzat i una sorpresa Gorjuss.


María va escollir el moneder núm.49 de Galeria de moneders. En un correu li vaig preguntar com volia que li'l personalitzara i li vaig fer uns suggeriments. María em va dir que ho deixava al meu criteri.
Vaig escollir fer el model arredonit.

Per al forro em vaig decidir per la tela verda de la col·lecció i per a fora la tela de papallones sobre la que vaig aplicar la Mirabelle del vestit verd.

 Volia posar un "charm" de papallona que vaig comprar per internet abans de Nadal però com que no arribava, al final he decidit fer un xicotet medalló de Mirabelle.

De regal sorpresa un conjunt de la nineta Gorjuss per al bolso: un xicotet estoig per al maquillatge i una funda per als mocadors de paper. Jo també tinc un conjunt com aquest i és molt útil.


L'estoig té el seu encant i és que porta un espill xicotet per vore's, atussar-se els cabells o pintar-se els llavis o els ulls.


El darrere va adornat amb uns cors aplicats de les teles de la Gorjuss. Si voleu fer la vostra funda per als mocadors de paper, podeu seguir el vídeo  tutorial del blog Patchwork en Casa.

Vaig afegir uns botons, "charms ... per als projectes de María i unes lletres.

Gràcies a totes les que vau participar en el sorteig i als que heu visitat aquesta entrada!! Fins molt prompte.

6 comentaris:

  1. Precioso el monedero de Mirabelle!
    Y el conjuntito de Gorjuss también es una monada!
    Gracias a ti por organizarlo!
    Besitos

    ResponElimina
  2. Que bonito todo y que suerte ha tenido la afortunada, a ver si algún día me toca a mi.saludos y enhorabuena por tus trabajos

    ResponElimina
  3. Enhorabuena a María por el superegalazo. Como siempre, inmejorables los monederos!!! Redonditos y rematados al detalle. Muchos abrazos

    ResponElimina
  4. Que suerte tuvo Maria, son unos regalos maravillosos,
    Gracias por este sorteo.
    Besos

    ResponElimina
  5. Pues si que tuve muchisima suerte!!! Porque estoy encanta con los regalitos, lo peor es que me da pena utilizarlos, son tan bonitos...que no se si seré capaz de darles uso...porque me daría mucha pena que se estropearan....
    Muchos besitos Inés y mil gracias

    ResponElimina
  6. Que bonitos regalos, gracias por tu generosidad y felicidades de nuevo a la afortunada.
    Besos.
    Chary :)

    ResponElimina