Traductor

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

dimarts, 20 de juny del 2017

Estoig "Rústic"

L'estoig de disseny rústic és un regal per a la meua companya de treball Amparo. Ell és una persona molt capaç, molt treballadora, però sobretot molt generosa amb el seu temps: sempre està disposta a ajudar, inclòs de deixar de banda el què està fent en eixe moment. Era hora de correspondre. Gràcies per ser com eres Amparo!

 Per fer-lo vaig seguir el magnífic vídeo tutorial de NairamkittyTé molta capacitat,  ja que medis 14 x 6 x 6 cm. Amparo ja no tens excusa per portar solts els bolis, retoladors... per dins de la borsa, jaja!!!

 El vaig encoixinar amb un dels punts decoratius que té la màquina de cosir.  Com que la tela es prou estampada, vaig encoixinar amb color cru i cal fixar-se per vore'l. Per al forro em vaig decidir per la tela roja de topets que té un punt "chic".

 La cinta topets fa d'estirador per ajudar a tancar la cremallera i el botó de fusta i el cordell donen un toc rústic.

A l'altre costat, un botó decora alhora que tapa la costura.

Ahir li'l vaig deixar embolicat a la seua balda, però no el va vore. Espere que hui el veja, si no hauré de descararme!!!!

Gràcies per passar per ací i que tingueu un bon dia.

7 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Hola Inés! Un estuche muy bonito que seguro que ha sabido valorar tú compañera, un detalle muy bonito y muy bien hecho. Enhorabuena! Un besito.

    ResponElimina
  3. Q chulo esta genial! Un regalo muy util

    ResponElimina
    Respostes
    1. A més a més, li feia molta falta perquè portava totes les eines soltes per la motxilla.
      Una abraçada.

      Elimina
  4. Una buena compi de trabajo es un tesoro Inés así que no me extraña que la cuides con estuches hand-made. Respecto a la máquina, seguro que también te pasa: las tenemos infrautilizadas. Nos compramos instrumental sofisticado y luego usamos siempre los mismos puntos. Habrá que soltarse el pelo!!! Un besito

    ResponElimina
  5. La veritat és que és una bona companya. Es pot comptar amb ella. Respecte a la màquina tens tota la raó: caldrà expetimentar més!
    Besos de poble.

    ResponElimina