Traductor

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

divendres, 19 de maig del 2017

Roll Drap personalitzat

Roll què??¡¡ Roll Drap és la marca comercial d'un drap de cuina 100% cotó, mira per a on, com les teles per a patchwork!!  Serveix per a acabar d'assecar la vaixella i ho deixa tot molt brillant.

Pense que és detall per a regalar pràctic però un poc insuls, així que se me'n va ocórrer fer-li aplicacions. I la veritat és que guanya molt! La família i les amigues ja tenen uns quants, jeje!


No vaig haver de buscar molt, de seguida vaig localitzar els patrons dels tassons que volia. A més a més, sabia que a Esther li agradaven.

Per cert, els Àlbums Patchwork en Casa  de números endarrerits són una ganga: 3 revistes per només 7,50 euros! Només pels patrons per a fer aplicacions, valen la pena.

Així va quedar: molt colorit, alegre i diferent!

A Esther li ha agradat! I a vosaltres?? Gràcies per la visita i que tingueu un feliç dia.





4 comentaris:

  1. Inés a mi también me gusta un montón!!!
    Y, ciertamente, muy buen precio las revistas atrasadas.
    Besitos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mary Carmen, sempre em dónen molta alegria les teues paraules. I per cert, ja m'he fet amb un altre àlbum de revistes endarrerides. Teles, passamaneria i revistes són un autèntic vici!
      Una forta abraçada.

      Elimina
  2. Qué si me ha gustado???? Me ha encantadoooo. Lo malo es que me da pena estrenarlo jejejeje, tan blanquito, con esas aplicaciones tan perfectas. Me horroriza pensar que se va a llenar de manchas de fruta o tomate o argggg grasa... Lo pienso usar únicamente para secar y pulir vasos y copas jejeje. Mil gracias Inés

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho savia, però és per donar-li ús!! Per cert, també va molt bé per als cuberts.
      Mil besets.

      Elimina