Traductor

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

dimecres, 5 d’octubre de 2016

Casa-costurer de cartonageFeia molt de temps que volia fer aquest projecte: una caseta-costurer de cartó forrada amb teles. Cada vegada que passava per davant de l'aparador de la tenda, em quedava embaladida mirant-la.

 Un dia  vaig anar a la tenda de treballs manuals i li vaig comentar al propietari el que volia. Em va dir que cap problema i va preparar el monogràfic.
Quina sorpresa quan em va donar els patrons: medis 30x30!!  Açò no és una caseta, és una mansió!!!

 Volia que tinguera un caixó per guardar tots els fils: d'embastar, de cosir, d'encoixinar... Fer el caixó ha sigut molt laboriós, però ha valgut la pena.


Mireu si en caben!! Hi tinc vora 100, molt ben organitzats gràcies als dos separadors i encara queda lloc lliure.
 S'obri per una de les parts de la teulada. Per a  l'interior em vaig decidir per aquesta tela en color tostat amb un dibuix de flors, que hi combina molt bé.

Aprofite aquest espai tan ample per guardar eines de costura i alguns projectes que tinc començats com el bloc de la caseta, una borsa de mà per a la tardor o el clauer d'argolla.

 Esther em va regalar etiquetes personalitzades i aquest era el projecte perfecte per posar-ne una!!
Estimada amiga, moltes gràcies per detall.

Ara estic fent una cistella amb restes de les teles. Ufff, com costa quadrar els hexàgons, amb els trapezis i els rombes!!

Què us pareix el meu unifamiliar? Ja n'he fet una altra més menuda i prompte començaré la tercera. Vaig a muntar-me una inmobiliària....

Gràcies per la visita. Ens vem. Ara enllace amb RUMS España.

5 comentaris:

  1. Te quedó genial!!! y el cajón es ideal para tener los hilos bien organizados...y bueno me encanta lo de la inmobiliaria jajaja
    Besitos

    ResponElimina
  2. Deberías ponerle un nombre a tu casita-costurero: "Villa Inés", "El costurero de Inés", "La cabaña de Inés"... y luego hacer una fiesta de inauguración. Café y pastitas uno de esos jueves cosiendo entre amigas. Supongo que pronto veremos los proyectos que asoman por el tejado. Es bonito construir casitas, proyectos y una amitad. Mil besos

    ResponElimina