Traductor

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

dimecres, 2 de març del 2016

Patchwork per al benestar


Amigues de RUMS España el meu projecte de la setmana està dedicat a la salut i el benestar: una funda per l'estoreta elèctrica i un coixí de llavors amb funda per les cervicals.

Les teles són molt dolces amb els pardalets, les casetes, els corets i les tonalitats pastís. Al moment de vore-les, ja havia comprat mig metre de casa. Vaig fer la funda en un tres i no res, i el mateix dia la vaig portar al sabater perque li posarà dos botons de pressió.

Per dins està forrada.

La veritat es que la funda de l'estoreta estava que donava pena!!

El coixí de llavors és per alleujar les meves cervicals encondolides. Porta llavors de blat ruixades amb essència d'espígol i flors seques, també d'espígol. Encara no l'estrenat, però no tardaré!!

 El saquet es trau fàcilment de la funda per poder-lo escalfar. L'he fet seguint les indicacions de Mary Carmen del blog Coso Que Te Coso, a més de les idees que em va donar en contestació a un correu.

Moltíssimes gràcies Mary Carmen per respondre el correu amb tanta celeritat!! Ja et contaré si m'agrada el resultat que dóna l'essència. De moment et puc dir que fa molta bona olor i que no ha tacat la tela.

Us deixe que vaig a gaudir una estona de la calor de l'estoreta elèctrica i de la funda. Gràcies per la visita. Ens veiem molt prompte!!





9 comentaris:

  1. La tela es una lindura, el cojín se me antoja con los aromas que comentas!!

    ResponElimina
  2. Que bé que va això ara! Molt boniques aquestes fundes!

    ResponElimina
  3. Te ha quedado muy bien estas fundas y l tela es muy hermosa.
    Besos

    ResponElimina
  4. Te ha quedado genial!!! Que buena idea! Besitos

    ResponElimina
  5. Muy buena idea, y queda genial!! abrazos

    ResponElimina
  6. Els coixins de llavors són molt pràctics. Quina idea més bona has tingut de fer-les unes fundes a joc, són molt boniques.

    ResponElimina
  7. Ooh es una tela divina!! y los cojines de semillas dicen que son fantasticos...mi hermana esta encantada con el que el "robo" a mi abuelo y el otro día a mi hija le dolía el cuello y le di uno que hiciera y no me gustara mucho como quedaba (de echo no tiene funda ni nada) pero ahora no lo suelta..se lo lleva todos los días para cama o para una brazo, una pierna, la barriguita...
    Lo que me parece genial es lo de la esencia de lavanda, yo no le puse nada y lo rellene de arroz (lo que tenía mas a mano) y la verdad que al calentar huele un poquillo..
    BiKos

    ResponElimina
  8. Pero qué bien suena lo de "patchwork para el bienestar"... Me gusta la idea de emmbellecer los objetos de uso diario. Todo ayuda a hacer más bonito lo cotidiano. Casitas, corazones y pajarillos para aliviar el dolor de cuello y aroma de lavanda para el dolor del alma. Un besito Inés

    ResponElimina