Traductor

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

dissabte, 30 de gener del 2016

De compres compulsives


Abans de Nadal vam anar de compres en família  i d'un moment a altre els plans van canviar: de sobte el meu marit i la meua filla van dir que volien anar al centre. Eren les 13:20 i vaig pensar, ja que estic ací entre un moment a la tenda de teles  i compre 25 cm de tela blava per a combinar amb les Gorjuss blaves.

En la tenda tanquen a les 13.30. En un moment vaig veure les teles blaves i com no ho tenia clar, vaig decidir no comprar-la. I se'm va ocórrer preguntar al dependent que quan posaves les rebaixes, i em va dir SENYORA JA LES TENIM POSADES, MIRE TOTES AQUEIXES TELES ESTAN REBAIXADES A 5 EUROS EL METRE.


Em va entrar el xaloc!! En menys de 10 minuts havia comprat 6 metres i pico de tela!! Encara sort que vaig entrar  per 25 cm...

Aquest viatge a la mateixa tenda ja va ser meditat. Necessitava tela per a dues traseres i per  al top d'un dels projectes que tinc entre mans. Vaig estar de sort i la roja i l'ocre també estaven rebaixades a eixe mini preu. Totes, excepte la crua són teles d'importació de Marcus Fabrics i altres cases.

En aquesta ocasió vaig anar a altra tenda i em va passar un poc com sempre. Volia 0.5 metres de tela roja i vaig eixir amb vora dos metres de tela. Es que estaven de rebaixes i liquidació d'estoc!!

A vosaltres es passa o el mateix quan veieu teles??

Gràcies per la visita i es vem molt prompte.

6 comentaris:

  1. Ya veo que has arrasado con las telas...ahora a crear Inés!!
    bss

    ResponElimina
  2. Muy buenas compras Inés!!No te pasa a ti sola, cuando veo telas, hilos de ganchillo... en fin cualquier cosa relacionada con las labores, he de frenarme.Me gusta todo.
    Disfruta de las telas, que seguro harás cosas preciosas, un besito.

    ResponElimina
  3. Unas telas preciosas!! y si a mi tambien me pasa lo mismo con las telas y los hilos de bordar...alla a donde valla siempre encuentro algo, son mi perdicion!!
    BiKos

    ResponElimina
  4. Sabes que en los casinos y bingos tienen un listado de ludópatas a los que les prohiben la entrada? Bueno, pues tu nombre pronto aparecerá (junto con el mío jejeje) en el de telópatas y no nos dejarán entrar en ninguna tienda, ni siquiera comprar online. Argggg... Un abrazo

    ResponElimina
  5. A mi también me encanta ir a las tiendas de telas y a las mercerias, siempre "necesito" algo...
    Besos.
    Chary :)

    ResponElimina
  6. Bonitas telas, te diria que si me pasa cuando las veo pero no las compro porque la aguja de coser me da calambres, jajajajaja,
    Besos

    ResponElimina